vineri, 18 iulie 2008

Ordinul Meritul Agricol

"Ordinul Meritul Agricol"
(1932)
Order of Agricultural Merit - GOf, Cmdr, Of, Mem


4 comentarii:

tymotyman spunea...

am observat ca anumite decoratii fac parte din colectia dv personala,ati putea sa mi spuneti de unde le procuratii,sunt si eu un colectionar,dar cele de pe okazii mi se par exagerate,ca pret

www.Ro1918.com spunea...

O metoda de a lua legatura cu dvs?...

1octav spunea...

Buna ziua,

Asociatia Umanista Romana (AUR) va multumeste pentru sprijinul acordat campaniei noastre "Stop indoctrinarii religioase in scoli!"

Asociatia Umanista Romana, la nici un an de la infiintare se poate mandri cu organizarea a numeroase dezbateri legate de abuzurile autoritatilor cu privire la finantarea cultelor religioase sau cu privire la manualele de biologie creationiste sau la indoctrinarea religioasa din scoli, cu organizarea unor conferinte, campanii de informare, concursuri educationale precum si a catorva actiuni de protest. Mai multe informatii gasiti aici: www.secularhumanism.ro

Fiind o asociatie bazata pe voluntariat, apolitica si non-profit, avem in continuare nevoie de sprijinul dumneavoastra. Ne puteti ajuta foarte simplu, prin directionarea a 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra, prin donatii, prin inscrierea in AUR ca voluntar sau ca membru si prin promovarea evenimentelor si campaniilor AUR. Resursele astfel obtinute ne vor ajuta sa ne amplificam eforturile pentru apararea libertatii de gandire constiinta si religie si pentru separarea statului de biserica.
Actiunea de directionare a 2% din impozitul pe venit catre AUR nu va costa nimic si nu va pune in pericol datele personale, acestea ramanand confidentiale.

Detaliile privind directionarea a 2% din impozitul pe venit pentru Asociatia Umanista Romana pot fi gasite aici:
http://www.secularhumanism.ro/index.php/lang-ro/sustine

Data limita pentru depunerea declaratiilor de venit la administratiile financiare este 15 mai a.c.

Daca doriti sa trimite acest mesaj cunoscutilor dumneavoastra (de preferat salariati), va multumim anticipat.

Cu sinceritate,
Octav Popescu
Vice-presedinte AUR
www.secularhumanism.ro
asociatiaumanista@gmail.com

1octav spunea...

Cu privire la decoratii, e posibil ca in talciocurile din orasele mai mici sau la targurile de profil sa gasiti decoratii la preturi mai mici decat pe Okazii, insa nu cred ca veti gasi "Steaua Romaniei" in astfel de contexte.
Numai bine,
Octav